Thursday, August 4, 2011

Vee test (ise läbisin)...

Üldiselt pean mainima, et see mis need vastused selle testi põhjal ütlesid, pidasid paika. :)
Olen psühholoogia fänn! (mitte ainult selle testi põhjal)
Kena testimist!
....................................................................................................................................
 Tahad teada, milline on sinu või sinu armastatu tegelik isiksus? Ehk aitab vastuse leidmisel see lühike psühhoanalüüs. Loe läbi alljärgnevad küsimused, kujuta olukorda vaimusilmas ette ja pane kirja ESIMENE asi, mis sulle pähe torkab. Just need esimesed mõtted paljastavad kõige paremini su loomust.

Vasta küsimustele eraldi paberilehel ning loe alles siis läbi alljärgnevad seletused. Ei ole mõtet panna kirja pikka juttu, lühivastused ja esmamuljed on kõige paremad.
1. Sa oled metsas. Sa ei ole üksi. Kellega Sa koos oled?
2. Sa oled metsas. Sa näed looma. Mis loom see on?
3. Mis toimub sinu ja selle looma vahel?
4. Sa kõnnid sügavamale metsa ja äkki on su ees unelmate maja. Kirjelda selle suurust.
5. Kas Sinu unistustemaja ümbritseb tara?
6. Sa sisened majja. Sa kõnnid söögisaali ja näed lauda. Mis on laua peal ja ümber?
7. Sa lähed köögiuksest välja. Rohu sees lebab tass. Mis materjalist see tass on?
8. Mida Sa tassiga teed?
9. Jalutad edasi ja näed veekogu. Milline veekogu see on?
10. Kuidas Sa üle vee pääsete?

..................................................................................................................................


Siin on vastuste analüüs koos minu vastustega:

Tegemist on suhteid puudutava psühholoogilise testiga. Vastused küsimustele peegeldavad teie väärtusi ja ideaale. Ei ole olemas õigeid ega valesid vastuseid. Samas aitab see test anda vihjeid teie sisemise mina kohta.

Vastused küsmusele nr. 1 : (oma kallimaga) Isik, kellega te metsas jalutate, on kõige olulisem isik teie elus. Kui teiega on kaasas rohkem kui üks inimene, on teie elus mitu võrdselt tähtsat inimest või te ei suuda otsustada, kes on kõige olulisem.
Vastused küsmusele nr. 2 : (kass... tiigritaoline) Looma suurus näitab, kui suured on teie probleemid ja kui suure stressi all te olete.
Vastused küsmusele nr. 3 : (oleme sõbralikult) Suhtlemine loomaga näitab, kuidas te probleemidega tegelete: kas te olete loomuselt agressiivne või passiivne. Näiteks kui te tapate või peksate looma, olete agressiivne inimene. Kui patsutate teda või jooksete minema, olete passiivne.
Vastused küsmusele nr. 4 : ( maja on nagu loss) Maja suurus näitab, millised on teie ambitsioonikust (nii probleemide lahendamisel kui ka edukaks, jõukaks või kuulsaks saamisel).
Vastused küsmusele nr. 5 : (tara ei ole) Tara puudumine viitab avatud isiksusele. Inimesed on teie juurde alati teretulnud. Teile meeldib kohtuda uute inimestega ja sõprussuhteid sõlmida. Tara olemasolu viitab kinnisele isiksusele. Teile ei meeldi, kui teile ette teatamata külla tullakse ja teile ei meeldi viibida võõraste inimeste seltskonnas.
Vastused küsmusele nr. 6 : (laual on küünlajalg, laua ümber toolid) Kui laual ei olnud toitu, lilli ja laua ümber puudusid inimesed, siis tunnete ennast sageli õnnetuna.
Vastused küsmusele nr. 7 : (portselan vms, valge) Mida vastupidavamast materjalist on tass, seda vastupidavam on suhe inimesega, kellega te metsas olete. Näiteks paber ja plastmass ei ole kuigi vastupidavad, metall ja keraamika aga viitavad kindlamale suhtele.
Vastused küsmusele nr. 8 : (korjan üles) See, mis te tassiga teete, näitab, kuidas te suhtute kõnealusesse inimesse. Kas viskate selle ära või lömastate, jätate ta vedelema või puhastate ära.
Vastused küsmusele nr. 9 : (kaunis ja suur järv) Vesi näitab teie seksuaaliha ulatust. Kui teile tuli meelde ookean, siis on teie kirg mõõtmatu, kui tiik või lomp, siis ei ole seks teie jaoks kuigi tähtis.
Vastused küsmusele nr. 10 : (ilmselt paadiga) Kui märjaks te veekogu ületamisel saate, näitab, kui oluline seks teie elus on. Kui teie unistustemaja ukse taga loksub meri või järv ja te hüppasite sinna sisse, siis on seksil teie elus suur roll.


Testi leiate sellelt leheküljelt:
http://naistekas.delfi.ee/suhted/test/vee-test.d?id=209547 

1 comment: