Saturday, August 27, 2011

Tunne end enesekindlana! Õige rinnahoidja valimine




 ...ja seeläbi ka seksikana!
Kas te teate, kui tähtis on rinnahoidja õige suurus? Mitte see, et see oleks ilus ja arvatavasti ka õiges suuruses, aga tõesti õige suurus ja õige istuvus?
Ma kirjutan seda sellepärast, et oma 70D-ga pole just väga kerge leida sobivat rinnahoidjat, kuid LÕPUKS MA SAIN SELLE!! Ei taha, kui aus olla selgagi panna, kuna see mul ainuke, kuid kuna ma sain selle päris odavalt, siis kavatsen sinna poodi uuesti minna- see nüüd minu lemmikpood. Pean küll tunnistama, et mulle ei meeldinud väga müüja.
Tegelikult tuleb tunnistada, et mulle pole siiani ühegi pesupoe müüja sümpaatne olnud- nad peavad ennast liialt targaks.
Tavaliselt, kui lähen poodi ja küsin 70D suuruses rinnahoidjat, vaadatakse mulle otsa umbes sellise näoga, nagu ma oleksin rumal, et arvan, et mul nii suur korv ja siis nad tulevad oma 75C-ga ning topivad selle mulle ümber, PLUUSI PEALE! Ja ütlevad, et näe!- Sobib ju! Pean siis rumalana otsa vaatama ja mainima, et see on mul siiski pluusi peal. Ma ei hakka ju rinnahoidjat pluusi peal kandma! Kuidas on müüjatel selline nõme komme tulnud? Kas nad ise ostavad rinnahoidjaid nii?
Õige suurus laseb sul tunda end mugavalt
Teine lugu oli jällegi nii, kui läksin küsima 70D-d, vaatas müüja mulle otsa ja ütles:" Teil ei ole 70D, minul näiteks B" (muideks oli mul sel hetkel talvespordi vest seljas, selle alt ei saa nagunii aru, kas on A või D). Kui aus olla, siis kliendina mind ei huvita, mis korv müüjal on, mind huvitab, et ta otsiks mulle selle, mida ma küsin! Ja taaskord pakuti mulle 75C-d. No hallo!!! Müüjad, kas te pole kuulnud midagi õigest suurusest? Kui mul on 70D, siis ma ei kanna 75C-d, see on vale suurus ju! Sama hästi siis ju ei peaks ma üldse suurust vaatama ja võiks osta ka 80A! Mis vahet sel on.
See sama müüja ka, kui ütles, et mul ei ole 70D, näitas mulle 85D-d ja ütles, et näete, selline on D. Ma ei suuda lihtsalt ära imestada, millised rumalad inimesed on pandud pesu müüma- nad ei tea pesust mitte midagi!
Te ei kujuta ette, kui hea tunne on kanda seljas oma suurusele vastavat rinnahoidjat, kui olete aastaid pidanud leppima 75C/D-ga, sest paremat lihtsalt pole saada kusagilt. Ma tunnen esimest korda puhast rõõma oma kaunist kopsukast.
Olen näinud nii paljudel inimestel vale suurusega rinnahoidjat, mis tekitavad topeltrinna mulje. See on väga inetu vaatepilt. Tahaksin lihtsalt üle maailma karjuda naistele,kuidas õige rinnahoidja leida! Ja mis kõige tähtsam- ei tohi leppida millegi muu, kui ainult endale sobiva suurusega! Selle õige suurusega!
Vale suurusega rinnahoidja võib tekitada seljavaevusi ja ka muid vaevusi, kuid ma ei hakka neisse hetkel süvenema. Kui hoolid tervisest ja tahad, et sinu kaunikesed ka edaspidi vormis oleksid- kasuta õige suurusega rinnahoidjat!! See on parim viis nende kaitsmiseks!

Kuidas valida õige rinnahoidja:
Parim netilehekülg, kus leida omale sobiv suurus (arvutab kohe ära, sina sisesta vaid ümbermõõdud)
http://www.linette.ee
Tavaliselt, kui on vale suurus tuleks valida väiksem ümbermõõt ja suurem korv.Rinnapealse mõõdu võtmiseks lase mõõdulindil olla ümber, ära tõmba pingule, kuid hoia sirget joont!




Kui oled poes, kuidas valida:
Rinnahoidja ei kisu seljapealt üles-
see on ühel joonel.
Vaata sobiva suurusega rinnahoidja, kui oled leidnud, proovi selga. Kui rinnahoidja on ümber kere nii, et ei kisu selja pealt üles, ega ole liiga pingul, on ilmselt tegu õige suurusega. Öeldakse, et õige suuruse puhul saad vaid paar sõrme rinnahoidja alumise ääre vahele pista. Õige rinnahoidja tõstab rinda. Rinnahoidja eesosas olev vahetükk peaks olema keha vastas, mitte eemal. Tugikaared on mugavalt vastu kere, kui on eemal, pole sellest mingit kasu, ja uskuge mind- teil hakkab sealt valutama, kui sellist rinnahoidjat kanda, kuna rinnahoidja ei toeta rinda vaid surub tigikaared rinna raskuse all ribide vastu. Õige suuruse puhul on raskus ühtlaselt jaotunud ning on kerge olla.


Tuesday, August 23, 2011

Apples of Paradise




Paradiisi õunteks nimetame neid, milles Eeva Aadamale ühe andis, mistõttu nad langesid pattu. Ma ei teagi täpselt, kas neid nimetati ikka paradiisiõunteks, kindlalt olid nad päritEedeni aiast Hea ja Halva tundmise puust. Jumal keelas inimesel sellest puust õunu süüa, kuid kaval madu rääkis Eevale loo selle puu õunte headusest ning naine astuski üle keelust sellest puust süüa. Naine pakkus ka mehele ning toogi maitses vilja. Nii nad nägid esimest korda, et nad on alasti ning just seetõttu jäid Jumalale vahele. Karistuseks saatis Jumal kõik kolm maale. Madu peab karistuseks roomama kõhul, mees peab rügama tööd teha, et maad harida,
millest ta loodud ja naist toita. Naise karistuseks said valud lapse ilmale toomisel (tänud, Eeva!).



Meil kõigil on mingi ahvatlus, midagi, mis kohe lausa kutsub enda poole, kuid mida sa tead, et ei tohi. Midagi keelatut, mürgist, midagi, mis rikuks meie elu või mille tõttu me võime kaotada kõik, mis meil on. Isegi kui see tundub nii süütuna, võivad sellele kiusatusele järele andmisel suured tagajärjed. Koogitükike või ülemusele oma arvamuse näkku purskamine, kallima ähvardamine või tema petmine.. Meie õunad.
Niisiis, mis juhtuks, kui mina oma paradiisi õuna maitseks? Saaksin targemaks? Jah, seda kindlasti, kuid kas ka õnnelikumaks? Kas see, mis pärast tuleb on väärt kiusatusele järele andmist? Kas see, et ma saan teada, mis hea, mis halb kaalub üles sellega kaasnevad sünnitusvalud? Ma ei oleks selles väga kindel...

My hair's been trough all this sh*t, and still pretty

Minu juuksed on käinud läbi väga raske teekonna- 4a tagasi blondiks, 3a tagasi mustaks, kahe värvimisega blondiks tagasi (2päevaga), 1a tagasi pruuniks ja terve suvi blondeerimist, sel aastal siis ka punane, millest blondiks 7-me värvimisega (1,5 nädala jooksul ja pole ikka veel päris blond). Minu juuksed on sellele kõigele väga hästi vastu pidanud. Minu tuttavad teavad ka, et blondeerimine kahjustab väga ja juuksed näivad tuhmid, kuivad, karedad ja ei ole siledad. Minu juuste puhul ei saaks ühtki väita, kuigi eks ma nüüd hooldan ja taastan ka neid. Tahtsingi nüüd siin mainida, mis tooteid ma kasutanud olen peale seda jubedad blondeerimise perioodi (ja ei üllataks üldse, kui ükspäev jälle mingi uus värv peas, millest varsti blondeerimise teel lahti üritan saada). Selline ma juba kord olen- mul on vaja muutusi. Mis värve ma kasutanud olen, ei hakka mainima, kuna see sai tehtud juba ühes varasemas postituses.

Soovitus!!

Hooldusvahendid:
Wella Pro Series Color Shampoo (shampoone on mul veel, mida kasutan, kuid ma ei pööra üldiselt shampoonidele suurt tähelepanu)


Dove Repair Therapy Intense Repair Palsam(jätan pähe kauemaks u5-15min, mõjub hästi. Sisaldab mikro-niisutavat seerumit!)
Ultimate Repair sari, millest ilmselt tahaksin muretseda endale kõik! Lemmik.
Gliss Kur Hair Repair Ultimate Repair Palsam(samamoodi jätan kauaks pähe, sest see sisaldab vedelat keratiini!! Minu lemmikpalsam läbi aegade!!)
Väga suur lemmik, mida mul hetkel pole:
Avon Planet Spa Olive Oil Mask


Gliss Kur Color Shine & Protect Mask (olen kasutanud vaid paar korda, kuid konsistents on paks, mis mulle meeldib, sisaldav vedelkristalle ja on UV kaitsega)
Syoss Moisture Intensive Care Mask (Kasutanud veidi rohkem, üldiselt meeldivad mulle Syoss tooted väga. See on küll 1min mask, kuid hoian ikka kauem.)

Avon AT Damage Repair Split End Mender leave-in (seda kasutan viimasel ajal harva, kuid olen rahul, panen kohe märgadele juustele enne rätikusse mässimist, et üleliigne rätikusse jääks. Kasutan üht pisikest, kõige rohkem pähklisuurust, kogust.)
Äsjamuretsetud ööseerum,
varem kasutatud ja on supppeeer!!
Gliss Kur Oil Nutritive ravikuur palsam- leave-in( see on super toode! kasutan peale igat pesu, vahest kohe peale rätiga kuivatamist võis alles siis kui juba poolkuivad, vahets ka kuivadele juustele. Tänu pump-otsikule saan nii palju kui vaja, kuigi sellest jaguks ka siis kui on pikad juuksed. Soovitan, sest juuksed jäävad kohe väga mõnusad)
Gliss Kur Oil Nutritive Express-Leave-In Conditioner (see... on olnud juba pikka aega mu lemmik, kuid viimasel ajal ei kasuta enam nii tihti- pane palju tahad, juuksed raskeks ei muutu)



Päevaseerum, mis saab proovitud
mõlemad siiski Elvital,
mitte Elvive
 Kui läheb kuumutamiseks:
"Ilueliksiir"
Byphasse Active Protect Elixir (vedel keratiin, kaupluses oli toote nimeks pandud "Ilueliksiir", kuid ma ei saa hästi aru, et see kuidagi mõjuks. Lisaks on selle kasutusjuhendil kirjas, et parema tulemuse saamiseks kuivatada fööniga. No mina küll mingit vahet ei näinud ja ekstra selle pärast ma ka iga kord föönitama ei hakka. Kuid kuna tegemist on suure pudeliga, 250ml, siis igaksjuhuks kasutan alati, kui föönitan)
L'Oreal Paris Studio Silk&Gloss Hot Straight Cream (peaks nagu kuuma eest kaitsma nagu ma aru saan. Väike tõrtsuke näpule, höörun laiali ja lasen sõrmedega läbi juuste. Jaotub mõnusalt)
Syoss Heat Protect (kuumakaitse nagu nimigi ütleb, kuid ma ei oska selle koha pealt midagi erilist öelda. Veidi kehva on, aga annab kasutada)


 
Muidugi on mul ka muid palsameid ja shampoone ning leave-in tooteid, kuid neid ma kasutan harvemini.

Hoia oma näonahk korras ja väldi neid vigu

Kas pole mitte ebaõiglane? Oled ammu teismeeast möödas, kuid ikka kimbutavad sind tüütud punnid ja vistrikud. Asi pole sugugi selles, et hormoonid möllaksid samamoodi kui siis — võimalik, et tekitad neid endale ise järgmisi vigu tehes.

1. Kasutad kosmeetikat, mis sisaldab ärritust tekitavaid koostisosi
Paljudes meigitoodetes on teatud koostisosad, mis võivad tekitada nahale ärritust ja vistrikke. See ei tähendanüüd, et peaksid päeva- või jumestuskreemist loobuma, küll aga võiksid suuremat tähelepanu osutada koostisosadele.

Vältida tasuks järgmisi aineid:
Kunstlik värvaine - FD ja C tähistavad värvaineid. Need võivad nahka ärritada ja kui kasutad põsepuna või huulepulka, võib see tekitada vistrikke suu ümbruses ja põskedel
Lanoliin (lanolin) — see on põhimõtteliselt õli, mis võib küll kuivale nahale hea olla, kuid aknele kalduvast nahast tuleks see eemale hoida
Mineraalõli (mineral oil) — see tekitab su nahale kihi, mis hoiab baktereid ja surnud naharakke kinni, tekitades nõnda vistrikuid ja  väikeseid valgeid punnikesi nahal
Petrooleum (petroleum) — see on õli ja sa ei vaja oma nahale üleliigset õli, mis ei tee muud peale nahapooride ummistamise
Isopropyl Myristate — See võib küll naha vähem õliseks teha, kuid ühtlasi ummistab see nahapoore
Kunstlikud lõhnaained (artificial fragrance) — need ärritavad nahka ja tekitavad vistrikke, seetõttu püüa kasutada nii palju lõhnaainevabu tooteid kui võimalik
2. Sa kuivatad nahka liiga palju
Õli ja niiskuse “välja imemine” nahast ärritab seda ja tekitab liigset kuivust ning vistrikke. Võid ju tahta õlist näonahka pesta, tooneriga kuivatada ja veel matistava kreemiga määrida, kuid tegelikult vajab ka rasune nahk niiskust. Liigne kuivatamine tekitab pigem veel rohkem õli, kui nahk püüab oma niiskustasakaalu säilitada.
3. Osutad nahale survet
Pidev telefoniga rääkimine, viiulimäng ja lõua toetamine käele tekitavad punne — peale selle, et su telefon või käsi võivad olla mustad ja anda nahale baktereid edasi, surud sa midagi naha vastu pressides selle mustuse veel sügavamale pooridesse.
4. Sa stressad
Ka stress ja pidev muretsemine tekitavad nahaärritust ja vistrikke. Katsu rohkem lõõgastuda ja aega endale võtta.
5. Sa ei vaheta piisavalt tihti voodilinu
Millal sa viimati oma padjapüüri vahetasid? Mõtle nii — su nägu on mitmeid tunde vastu patja ja kui padjapüür pole puhas, siis hoiad sa ligi pool ööpäeva oma nägu surnud naharakkude ja mustuse sees. Sama lugu on ka rätikutega — ära kunagi pühi äsja puhastatud nägu käterätikusse, vaid võta näo jaoks eraldi puhas rätik ja pese seda regulaarselt.
6. Su juuksehooldustooted rikuvad nahka
Paljud naised ei mõtle sellele, kui tihti juuksed tegelikult nende näonaha vastu puutuvad. Kui su juuksehooldustoodetes on palju õli, silikoone ja lõhnaaineid, siis on üks punnide põhjustaja juba teada.
7. Sa ei pese oma meigipintsleid
Oled sa kunagi oma puudripintslit pesnud? Kui ei, siis mine kohe vannituppa, võta kerge vedelseep või šampoon ja pese pintslit leige kuni soojemapoolse vee all. Kui näed, mis kõik pintsli harjaste vahele kogunenud on, ei jäta sa enam kunagi oma pintsleid pesemata. Muide, sama lugu on ka meigisvammidega. Kuna neid täiesti puhtaks pesta ei anna, siis tasub need iga mõne aja tagant välja vahetada.
8. Sa toitud valesti
Hea uudis? Friikartulid ja šokolaad üksinda ei saa sulle vistrikke tekitada. Halb uudis? Üleüldine halb toitumine teeb seda siiski. Katsu vältida liigset suhkrut ja keemiat, süüa piisavalt värskeid puu- ja juurvilju ning mitte liiga rasvast toitu. Hoolitse ka selle eest, et sa tarbiksid piisavalt puhast vett.
9. Sa suitsetad või tarbid liiga palju alkoholi
Mõlemad teevad su näonahale tõelise karuteene. Kõik, mis läheb sinu sisse, väljendub ka sinu nahal. Pea seda meeles.
10. Sa oled parfüümiga hooletu
Jälgi, et sa parfüümi peale lastes seda ka enda näonaha ligi ei laseks. Parfüümid ja tualettveed koosnevad päris tugevatest kemikaalidest ja õrnale näonahale on see liiast.
11. Sa oled laisk
Võta meik alati enne magamaminekut maha! Alati! Me ei väsi seda kunagi korrutamast. Ära kunagi tee ka üht näomeiki teise peale. Kui sul tekib kiusatus päevasele pisut maha kulunud jumestuskreemile lihtsalt uus kiht peale kanda, siis mõtle kogu sellele mustusele, mis juba vana kreemi külge kinnitunud on — kas sa tahad selle tõesti nahale lukustada? Pese parem nägu korralikult puhtaks, niisuta ja tee uus meik (ja võta see enne magamaminekut maha!!!).
12. Sa päevitad liiga palju
Oled kuulnud, et päike mõjub nahale hästi ja vabastab sind punnidest? Tegelikkuses on vistrikud jumekamal nahal lihtsalt vähem näha. Päike kuivatab nahka ja liigne kuivus paneb naha pigem veel rohkem õli tootma.
Allikas: totalbeauty.com (naistekas.delfi.ee)

Thursday, August 4, 2011

Vee test (ise läbisin)...

Üldiselt pean mainima, et see mis need vastused selle testi põhjal ütlesid, pidasid paika. :)
Olen psühholoogia fänn! (mitte ainult selle testi põhjal)
Kena testimist!
....................................................................................................................................
 Tahad teada, milline on sinu või sinu armastatu tegelik isiksus? Ehk aitab vastuse leidmisel see lühike psühhoanalüüs. Loe läbi alljärgnevad küsimused, kujuta olukorda vaimusilmas ette ja pane kirja ESIMENE asi, mis sulle pähe torkab. Just need esimesed mõtted paljastavad kõige paremini su loomust.

Vasta küsimustele eraldi paberilehel ning loe alles siis läbi alljärgnevad seletused. Ei ole mõtet panna kirja pikka juttu, lühivastused ja esmamuljed on kõige paremad.
1. Sa oled metsas. Sa ei ole üksi. Kellega Sa koos oled?
2. Sa oled metsas. Sa näed looma. Mis loom see on?
3. Mis toimub sinu ja selle looma vahel?
4. Sa kõnnid sügavamale metsa ja äkki on su ees unelmate maja. Kirjelda selle suurust.
5. Kas Sinu unistustemaja ümbritseb tara?
6. Sa sisened majja. Sa kõnnid söögisaali ja näed lauda. Mis on laua peal ja ümber?
7. Sa lähed köögiuksest välja. Rohu sees lebab tass. Mis materjalist see tass on?
8. Mida Sa tassiga teed?
9. Jalutad edasi ja näed veekogu. Milline veekogu see on?
10. Kuidas Sa üle vee pääsete?

..................................................................................................................................


Siin on vastuste analüüs koos minu vastustega:

Tegemist on suhteid puudutava psühholoogilise testiga. Vastused küsimustele peegeldavad teie väärtusi ja ideaale. Ei ole olemas õigeid ega valesid vastuseid. Samas aitab see test anda vihjeid teie sisemise mina kohta.

Vastused küsmusele nr. 1 : (oma kallimaga) Isik, kellega te metsas jalutate, on kõige olulisem isik teie elus. Kui teiega on kaasas rohkem kui üks inimene, on teie elus mitu võrdselt tähtsat inimest või te ei suuda otsustada, kes on kõige olulisem.
Vastused küsmusele nr. 2 : (kass... tiigritaoline) Looma suurus näitab, kui suured on teie probleemid ja kui suure stressi all te olete.
Vastused küsmusele nr. 3 : (oleme sõbralikult) Suhtlemine loomaga näitab, kuidas te probleemidega tegelete: kas te olete loomuselt agressiivne või passiivne. Näiteks kui te tapate või peksate looma, olete agressiivne inimene. Kui patsutate teda või jooksete minema, olete passiivne.
Vastused küsmusele nr. 4 : ( maja on nagu loss) Maja suurus näitab, millised on teie ambitsioonikust (nii probleemide lahendamisel kui ka edukaks, jõukaks või kuulsaks saamisel).
Vastused küsmusele nr. 5 : (tara ei ole) Tara puudumine viitab avatud isiksusele. Inimesed on teie juurde alati teretulnud. Teile meeldib kohtuda uute inimestega ja sõprussuhteid sõlmida. Tara olemasolu viitab kinnisele isiksusele. Teile ei meeldi, kui teile ette teatamata külla tullakse ja teile ei meeldi viibida võõraste inimeste seltskonnas.
Vastused küsmusele nr. 6 : (laual on küünlajalg, laua ümber toolid) Kui laual ei olnud toitu, lilli ja laua ümber puudusid inimesed, siis tunnete ennast sageli õnnetuna.
Vastused küsmusele nr. 7 : (portselan vms, valge) Mida vastupidavamast materjalist on tass, seda vastupidavam on suhe inimesega, kellega te metsas olete. Näiteks paber ja plastmass ei ole kuigi vastupidavad, metall ja keraamika aga viitavad kindlamale suhtele.
Vastused küsmusele nr. 8 : (korjan üles) See, mis te tassiga teete, näitab, kuidas te suhtute kõnealusesse inimesse. Kas viskate selle ära või lömastate, jätate ta vedelema või puhastate ära.
Vastused küsmusele nr. 9 : (kaunis ja suur järv) Vesi näitab teie seksuaaliha ulatust. Kui teile tuli meelde ookean, siis on teie kirg mõõtmatu, kui tiik või lomp, siis ei ole seks teie jaoks kuigi tähtis.
Vastused küsmusele nr. 10 : (ilmselt paadiga) Kui märjaks te veekogu ületamisel saate, näitab, kui oluline seks teie elus on. Kui teie unistustemaja ukse taga loksub meri või järv ja te hüppasite sinna sisse, siis on seksil teie elus suur roll.


Testi leiate sellelt leheküljelt:
http://naistekas.delfi.ee/suhted/test/vee-test.d?id=209547