Thursday, November 5, 2015

Meditatsioon

It’s Official: Meditation Reduces Stress!
http://www.care2.com/greenliving/its-official-meditation-cures-stress.html

Kõige lihtsam mediteerimise viis on see, kus pannakse pearõhku hingamisele. Selleks tuleb lihtsalt istuda mugavalt, selg sirgelt, kuid pingeta, silmad suletud, et oleks võimalikult vähe segavaid faktoreid. Ja siis lihtsalt hinga. Hinga nii nagu sa hingad, jälgi õhu teekonda, kuid ära püüa oma hingamist muuta. Lihtsalt hinga ja vaatle, kuidas su keha sellele kaasa töötab.


Minule meeldib mediteerimiseks kasutada juhendatud meditatsiooni heliklippe või videosid. Leian, et nõnda on mul kergem lihtsalt olla ja mitte muude asjade pärast muretseda. Vahel lähevadki mõtted uitama, kuid naasevad peagi.


Meditatsioon aitab inimesel keskenduda headele asjadele. Mida rohkem me headele asjadele keskendume, seda kergemini mööduvad meil raskemad ajad, kuna me suudame ise rahulikuks jääda.


Mina isiklikult tunnen suurt õnne ja tänulikkust ning soovi seda kõike teistega jagada. Ma tunnen nagu minu sees oleks justkui nii palju armastust, et suudan sedakõigile jagada ja ma tahan kõigile näidata, et ka nende endi sees on nii palju rohkem armastust, rõõmu ja rahu kui nad ise eales oodata oleks osanud. Meil kõigil on, kuid kõik ei oska seda lihtsalt märgata. Meditatsioon on hea vahend selle kõige märkamiseks.


BI_graphics_Meditation
http://www.businessinsider.com/mindfulness-meditation-howto-infographic-2015-5









Meditatsiooniliike on erinevaid, neist katsun hiljem ka lähemalt rääkida, aga hetkel pakun
siin mõningaid artikleid ja videoid, millele pilk peale visata:






Kellel vähegi võimalik ja huvi on, soovitan proovida. 


Järgmise korrani!

Palju päikest Teie ellu!

No comments:

Post a Comment