Tuesday, November 26, 2013

2 nädalat 1,5l vett.

Olen nüüdseks 2 nädalat iga päev vähemalt 1,5 l vett joonud. Mitte küll tingimata mineraalvett, kuna see tuleb poest osta ja see pole ka just kõige kergemini allaminev. Hommikul on hea, õhtul tuleb juba lausa sundida alla.
Tulemustest siis..
Võin öelda, et vererõhuga mul enam niipalju muret pole (mul on madal vererõhk), küll aga pole see vesi mu nahale justkui üldse mõjunud.
Uuest aastast plaanin koguseid suurendada.

PS! Päevasesse veekogusesse arvestan ainult, mitu pudelit otseselt joodud on, mitte teisi tarbitavaid vedelikke, sh ka vett, mis joon klaasist vms.

Tuesday, November 5, 2013

Yvonnioni käsitöö- ja ilunurgake

Olen viimasel ajal hakanud päris palju kudumisega tegelema, tahaks muidugi ka õmmelda ning ka paar heegeldustööd ootavad lõpetamist. Õmblemine aga ilmselt ainult sooviks jääbki, kuigi mul on mingisugune õmblemise masin, kuid sellega ei saa tavalist õmblust teha, vaid ainult ääristamist (overlock), seega jah.. ja kuna overlocki jaoks on vaja väga palju niite, ja ma ei raatsi osta 4eu 1 rull (masinale läheb 4 rulli) eriti kui enivei on aja nii musta kui valget, siis jah... 8 rulli niiti + veel alumine niit.. kallis lõbu, pigem las seisab veel. Võib-olla ehk kui ostaks iga kuu ühe rulli..?

Igaljuhul, lõpetasin just eile Madise mütsiga. Neljas kord ja lõpuks tuli sobiv. Olgu see siis mainitud, et see on teine müts, mitte teinud olen, esimene kord tegin endale, kuid see ei sobinud kuskile, ei läinud pähegi.

Täna alustan endale mütsi tegemist ja järjekorras on veel ämm, kes oma mütsi ootab, aga selle jaoks pean veel poodides tuhlama, ilmelt ostan talle lõnga Prismast, kuna Madisele ma sealt ostsin. See oli nii vahva lõng, et oleksin veel tahtnud osta, aga ega see lõng pole ka just odav lugu.. kuigi ma tean küll kohti, kust saaksin ka odavat ja ka kohti, kust saaksin kallist, kuid see-eest kvaliteetset lõnga. Olen sattunud väga õhinasse oma kudumisega. Lausa veider.

Nüüd alustan siis oma mütsiga.

Aaga.. ilunurgake räägib seda, et ma lugesin ühte artiklit, kus naine jõi kuu aega iga päev 3l vett. See lugu koputas minu südametunnistusele, sest minu arst ütles mulle juba kevadel, et peaksin jooma vähemalt 1,8l vett päevas. Suutsin isegi kuu aega vastu pidada, aga seda ka ainult seetõttu, et töö juures oli lihtsalt nii palav, et ma ei saanud ilma olla. See selleks. Nüüd tuletab seda veevajadust mulle meelde minu enda nahk, mis vaikselt väga kuivaks muutunud on. Samas usun ka, et kui ma jooksin rohkem vett, siis ma ei näriks oma huli ehk enam niipalju.
Eks ma siis teen proovi ja vaatan, kaua vastu pean. Ma siiski katsun esialgu juua iga päev 1,5l mineraalvett päevas.

Olge tublid ja edu mulle!

Friday, November 1, 2013

:) you da best!

Pean ütlema, et kõige rohkem ehmatavad inimest ikkagi tema parimad sõbrannad.
Nimelt olin ma täna koolis, kui tuli mulle sõnum teatega, et mulle on mingi pakk tulnud. Esialgu ei saanud arugi, kas Osta.ee-st? Mulle ei meenunud, et oleksin sealt midagi ostnud, samuti pole olnud kellegagi mingit kokkulepet, et peaks pakki ootama. Terve ülejäänud koolipäeva mõtlesin, mis ja kellelt see võiks olla. Äkki on üldsegi valele inimesele saadetud kogemata, aga noo.. sinna on ju telefoni numbrit vaja... võib-olla pandi see valesti. Võib-olla saatis mu õde selle arvutimängu ära, mis olin tahtnud, aga tema eitas seda.
Mind huvitab, kas mu õde teadis midagi sellest?
Teeb ta nalja?

Lõpuks siis sai koolipäev läbi ja põnevusega läks pakiautomaai juurde. Kujutasin juba ette, mi ma edasi teen, kas saadan paki tagasi või äkki ikkagi vaataks, mis seal sees on?
Kui kapp avanes, paistis sealt välja pisikene pakikene.
Olin väga üllatunud, kui nägin, et seal on ikkagi minu nimi peal ja kellelt veel!
Kadilt!!
Sattusin õhinasse ega kavatsenud enne kuskile liikuda kuni saan teada, mida see pakk sisaldab.
Koorisin õrnalt paki lahti (ilmselt pole vist mõtet mainidagi, et paber, mille sisse pakike mähitud oli, oli roheline) ja sain kätte ilusa lihtsa välimusega pakendi. Hetkeks tabas mind blondiinsus ning ma mõtlesin, et kas päriselt see ongi, tähele panemata, et terve see aeg oli seal miski loksunud sees. Kui see möödus, avasin pakikese, mille seest tuli välja shokolaad ja armas kaardike, kus ta ütleb, et mind igatseb. Ja veel miski- ilmselt võtmehoidja- südamekujuline, lahtikäiv, kuhu ühele poole saab panna pildi ja teisel pool on peegel.

Et sa teaks...
Mina igatsen sind ka!
Mulle meeldis see kingitus väga!
Viimasel ajal on kõik südamed, tähed ja lipsud just minu teema, seega.. võib-olla sa lihtsalt tead mind nii hästi.
ARMASTAN SIND!!!!
Igatsen.
Oled kallis.
Ja see oli väga vinge üllatus.. :) nii vinge, et ma esimest korda siin blogis kasutan smaili. :)





:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))