Thursday, September 29, 2011

if she knew (oletan, et olen endale saatnud mingid laulusõnad meilile)

she says i never listened and i'm not attempted to her emotions
yeah, i said shes got tunnel vision
only sees it her way so we never could work it out
she's so ready to give up and move on
i don't think she knows
how i wish sometimes she could read my mind
if she knew how bad i wanna make this work
how my heart belongs to her
she wouldn't be able to walk away
if she knew how bad i gotta have her close
if i ever let her go i wouldn't make it a single day
she would never have to ask if....
if she knew how bad.
i've got yeah. gotta find a way to tell her how i feel before it is over
ohh...i guess i could have done things better
i never should have let it get this far
she's so ready to give up and move on
i don't think she knows
how i wish sometimes she could read my mind
if she knew how bad i wanna make this work
how my heart belongs to her
she wouldn't be able to walk away
if she knew how bad i gotta have her close
if i ever let her go
i wouldn't make it a single day
she would never have to ask if
if she knew how bad.
i don't wanna end up loosing her coz i did something wrong
i guess i should have been there whenever she needed someone
ohhhhh
its a feeling that i know would kill me coz
shes my heart my soal my love
i would never give her up
if she knew how bad i wanna make this work
how my heart belongs to her
she wouldn't be able to walk away
if she knew how bad i gotta have her close
if i ever let her go
i wouldn't make it a single day
she would never have to ask if....
if she knew how bad.

Oli kunagi mingi test.. (kahjuks ei mäleta linki, aga põnev oli)

Sa pead sellest mängust rääkima 4-le inimesele.
Inimest, kelle nimeks kirjutasid oliver, Sa armastad.
Inimene, kelle nimeks kirjutasid jaanus, meeldib Sulle, kuid Te ei saa kunagi koos olema.
andres meeldib Sulle kõige rohkem.
siim tunneb Sind väga hästi.
gerdi toob Sulle õnne.
Laul "halleluuja" on kuidagi seotud nimega oliver.
Laulu "viisteist magamata ööd" pealkirja sõnum on mõeldud inimesele nimega jaanus.
Laul "hitirida" kirjeldab kõige paremini Sinu olemust.
Laul "love" kirjeldab Sinu elutunnetust.
Saada nüüd teade sellest mängust 1 tunni jooksul pärast seda kui ise mängisid ning kui
seda teed, läheb Su soov täide. Kui seda ei tee, juhtub vastupidine Su soovile.
Imelik, kuid näib toimivat!!!!

Noppeid kehakeelest

Piisab ühest pilgust ütlemaks, kas kodus telerit vaatava paari vahel valitseb armastus või on neil teineteisest ükskõik. Nad ei pea olema teineteisele kaela langenud - võib istuda ka teine teises diivani otsas ja siiski on teie suhted kõrvaltvaatajale nagu peo peal.
Armastav paar vahetab ka teineteisest eemal istudes pilke ja nende kehad on pööratud pigem teineteise poole kui eemale. Kui üks tõstab parema jala üle teise, teeb seda tõenäoliselt ka teine, aga tõstes pigem vasaku jala - nii on varbad teineteise poole suunatud. Armastav paar peegeldab teineteise liigutusi tahtmatult. Nad nagu ütleksid oma kehakeeles, et nad on üks ja seesama.
Ära satu siiski paanikasse, kui meenutad eilset õhtut ja avastad, et sina ja su abikaasa ei peegeldanud telerit vaadates teineteist. See ei tähenda veel, et armastus on otsa saanud. Kui peegeldav asend tundub ebamugav, seda ei tehta. Kõige tähtsam on siiski kehakeeles öelda: "Ma tean, et sa oled siin, ja ma armastan sind."
Õnnetu paari puhul sellist sidet ei ole. Koos istudes on nende kehad pööratud teineteisest eemale. Reklaamipausi ajal püüavad nad teineteise eest põgeneda, haarates kas või ajakirja, tõustes püsti, vahetades innukalt kanaleid.
Kui tahad kindel olla, et kasutad ise kindlasti armastust väljendavat kehakeelt, jälgi, et su keha oleks istudes mehe poole pööratud. Kui ta sind ei peegelda, siruta näiteks käsi diivani seljatoel tema poole. Või võta ajakiri ja vaata talle üle selle seksikalt niikaua otsa, kuni ta su pilku tajub ja end sinu poole pöörab. Siis tõsta ajakiri aeglaselt näo ette, pane silmad kinni ja lase ajakirjal sülle vajuda. Arvatavasti ei saa sa seda tükk aega enam kätte võtta...

Sa tahad teda, aga tema sind? Kehakeel reedab ka selle mehe, kes sõnadega ettevaatlik. Oska vaid salakeele kood lahti murda!  
KÄEPUU­DE
VÕ­TAB KÄELA­BAST KIN­NI
Käest kin­ni­hoid­mi­ne osu­tab üld­ju­hul kiin­du­mu­se­le ja omaksvõtmi­se­le, kuid tä­he­le­pa­nu­ta ei to­hi jät­ta ka puu­du­tu­se in­ten­siiv­sust. Kui käe­pi­gis­tus on me­hi­selt tu­gev, on ka püksi­kand­ja sa­ma vää­ri­kas; ent kui puu­de on nii jõuli­ne, et pi­gis­tab ve­re­soo­ned kin­ni, läm­ma­tab mee­so­len­di do­mi­nee­ri­mis- ja ka­man­da­mis­va­ja­dus vars­ti iga võima­li­ku pruu­di.
PÕI­MIB SÕR­MED LÄBI SI­NU SÕR­ME­DE
Sõrme­de põimi­mi­ne ja mu­di­mi­ne on kõige ot­se­sem sõnum füüsi­li­sest ja emot­sio­naal­sest ihast. Mees, kel­le­le see žest oma­ne on, igat­seb in­tiim­sust. Paa­ri­suh­tes an­nab sel­li­ne puu­du­tus mär­ku sta­biil­su­sest: sõnu po­le va­ja, pil­gud ja ke­ha­kon­takt rää­gi­vad en­da eest.
HAA­RAB SÕR­MEOTS­TEST
Nii­su­gu­ne žest on sa­ma ee­ma­le­pe­le­ta­va var­jun­di­ga kui hai­gu­ta­mi­ne ke­set ki­reak­ti. See ke­ha­kee­lef­raas võiks tõlkes tä­hen­da­da: "Ma ei ta­ha si­nu­ga lii­ga lä­he­da­seks saa­da." See, et mees ei la­se naist sõrmeots­test kau­ge­ma­le, vii­tab vä­he­se­le hu­vi­le süga­va­ma­te tun­ne­te tek­ki­mi­seks. Põhju­seks võivad ol­la püksi­paa­rio­ma­ni­ku kaht­lu­sed en­da või kaas­la­se tun­ne­tes. Lo­dev sõrme­haa­re osu­taks just­kui sel­le­le, et mees ar­mas­tab poo­le süda­me­ga.
ÜMBERT KIN­NI JA­LU­TA­MI­NEPA­NEB KÄE ÜMBER SU KAE­LA
See igap­äe­va­ne ja vei­di tee­na­ger­lik lii­gu­tus an­nab tea­da, et part­ner ei hu­vi­tu nais­poo­lest eelkõige kui voo­di­kaas­la­sest, vaid ka kui sõbrast. Kui sel­li­ne kä­si-ümber-kae­la-poos ee­vatütart ei häi­ri, siis ta­sub män­gu­ga kaa­sa min­na ja pu­be­ka­lik­ku hoia­kut nau­ti­da. Ent kui kä­si kae­la ümber poob kõri, kuid tu­ge­vam pool sel­lest väl­ja ei tee, on alust kaht­lus­ta­da, et ta ig­no­ree­rib nai­se tun­deid ka väl­jas­pool ar­mue­lu.
HOIAB KÄEGA SU ÕLAST
Ni­me­ta­tud haa­re on märk igat­su­sest lä­he­du­se jä­re­le, ent ei vii­ta liig­se­le oma­mis­hi­mu­le. Rah­va­rik­kas ko­has nii­su­gu­ses poo­sis rin­gi käies ta­hab mee­so­lend ko­gu maail­ma­le näi­da­ta, kui vä­ga ta oma kal­li­mast hoo­lib. Tih­ti seos­ta­tak­se se­da puu­du­tust tur­va­tun­de­ga. Nai­ne on me­he raud­ses haar­des ja väl­jas­pool hä­daoh­tu.
KÄSI PUH­KAB SI­NU TA­GU­MI­KUL
Mees, kes nii teeb, peab end äär­mi­selt sek­si­kaks ja vih­jab igal võima­li­kul ju­hul oma võime­te­le voo­dis. Mõne­le tun­dub sel­li­ne käi­tu­mi­ne ava­li­kus ko­has pea­letükkiv, tei­sed on Ca­sa­no­vast küll vai­mus­tu­nud, kuid ee­lis­ta­vad üld­su­se sil­ma­de ase­mel ko­dust pri­vaat­sust, kol­man­da­te­le on see märk me­he kirg­li­kust ise­loo­must.
KAL­LIS­TA­MI­NEPÕI­MIB MÕ­LE­MAD KÄED ÜMBER SU PI­HA JA PI­GIS­TAB KER­GELT
Kal­lis­tus, kus mees ja nai­ne on tei­ne­tei­se­le nii lä­he­dal, et kuu­le­vad ise­gi süda­me­tuk­seid, on ar­mas ja sii­ras. Mi­da tu­ge­va­mi­ni mees em­bab, se­da roh­kem ta­hab ta ol­la osa kal­li­ma elust.
PA­NEB ÜHE KÄE ÜMBER PI­HA, TEI­SE ÕLA­LE JA EM­BAB LOIULT
Sel­li­ne aeg­la­se val­si poos ei näi­ta mi­da­gi muud kui noor­me­he kar­tust kind­la suh­te ja in­tiim­su­se ees. Esi­mes­tel koh­ta­mis­tel võib me­he­po­ja tõrk­su­se ta­ga ol­la hirm, et kui  em­ma­ta lii­ga tu­ge­valt või pea­letükki­valt, võidak­se ta ta­ga­si lüka­ta.
MÄSSIB MÕ­LE­MAD KÄED ÜMBER ÕL­GA­DE JA TÕM­BAB SIND EN­DA VAS­TU
Sää­ra­ne puu­du­tus on kõige mõju­sam, kui part­ne­rid on ühe­pik­ku­sed. Kui mees on pal­ju pi­kem, siis on loo­mu­lik, et te­ma käed haa­ra­vad es­malt nai­se õlga­de ümbert, mit­te mu­jalt. Kui ol­lak­se ühe­pik­ku­sed ja kaas­la­ne võtab ik­ka õlga­dest kin­ni, siis saa­dab ta taht­li­kult seks­sig­naa­le. Ar­va­tak­se, et kui mees part­ne­ri sel moel em­bu­ses­se võtab, lii­gub te­ma st­ra­tee­gi­li­ne ala au­to­maat­selt nai­se puu­sa­piir­kon­na­le lä­he­ma­le.
SUUD­LE­MI­NEHOIAB SI­NU NÄGU OMA KÄTE VA­HEL
Vä­ga õrn suud­le­mis­viis, mis te­ki­tab eru­tusvä­ri­naid. Kui nai­se põsed on suu­del­des me­he kä­te va­hel, te­kib kaits­tu­se tun­ne. Plus­siks silm­si­de ja hõlbus vo­li mõte­te­le, et suu­del­dav on kõige ilu­sam nai­ne maail­mas.
PA­NEB KÄED ÕL­GA­DE­LE
Kui käed on nai­se õlga­del, kuid ka­he ke­ha va­hel on küllal­da­selt ruu­mi, ta­hab mees suh­tes ot­sad lah­ti­seks jät­ta. Võib ka nii öel­da, et sel­les koos­lu­ses puu­dub maa­gi­li­ne ke­ha­kee­mia. Suh­te­li­selt eba­sek­si­kas suud­lus. Kui mees va­lib suud­lu­se ajal puu­du­ta­mi­seks "kuu­maal­li­ka" kae­la ase­mel vä­he­sen­suaal­sed õlad, võib te­gu ol­la liht­salt ka te­ma vä­he­se seks­fan­taa­sia­ga.
PUU­DU­TAB SU PIH­TA
Näi­tab, et nai­ne on vas­tas­poo­le jaoks sek­suaal­selt eru­tav. Pi­ha puu­du­ta­mi­ne on hea alg­poos. Suud­lu­se kirg­li­ku­maks muu­tu­mi­sel on me­hel võima­lus sõrme­de­ga mõõda kal­li­ma ke­ha li­bis­ta­da. Pi­ha kui ke­ha kesk­punk­ti rii­va­mi­ne saa­dab sig­naa­le al­la­poo­le vööd.

Ninadega nahistamine, kallima teksade taga­taskus puhkav käsi, sagedased kallistused – need on kindlad märgid, et paarikese armuasjad lähevad ülesmäge, loeb Briti lehe The Sun seksi­ekspert Tracey Cox kehakeelt nagu raamatut.
Suhtel on tulevikku, kui...
Te suudlete nagu eskimod
Kas teadsid, et eskimote ülim õrnuseavaldus on hõõruda vastamisi… ninasid! Eskimomusi annab märku ka märksa soojemas kliimas kudrutavate paaride lähedusest. Sest kes oleks ninapidi koos inimesega, kellest ta ei hooli! Ninadega nahistamine viitab muretule ja õnnelikule suhtele.
Partner surub puusad sinu puusade vastu
Mida lähemal on õrnutsedes alakõhud teineteisele, seda suurem on paari seksuaalne rahuldatus. Kui kokku puutuvad ka rindkered, on suhe lausa õnnelik. Hoiavad aga ülakehad armatsedes eemale, võib järeldada, et südamega asja juures ei olda.
Laubad puutuvad kokku
Kui kaks inimest seisavad, laubad vastamisi, pole teistel nende vahele asja. See paar on end maailmast välja lülitanud ja pühendub vaid teineteisele.
Partner pöördub kõndides sinu poole
Tavaliselt kõnnib inimene ikka otse ja enda ette vaadates – et mitte ninuli kukkuda. Kui kallim vaatab jalutades aga sinu poole, on see märk tähendusrikkast suhtest.
Kui paarike kõnnib kohakuti, on nad võrdsed partnerid. Kui aga armsam sinust alailma eespool käib, otsustab tema, mis suunas teie vahekord liigub.
Partner paneb peopesa vastu sinu rinda
Kui tema käsi on vajutatud sinu südame kohale, on see märk tundeaususest. Kui kuulsad Hollywoodi paarid tahavad kinnitada oma vahekorra ehtsust, kasutavad nad just seda sümboolikat.
Partner paneb käe sinu alakõhule
Kaks varianti: see on kas kaitsev žest, mida iseloomustab tugev omanikutunne («Teised hoidku eemale, see siin on minu!»), või otsene kutse voodisse.
Partner paneb käe sinu tagumikule
See vihje on täiesti ühene: ta kuulutab kogu maailmale, et on sinu sekspartner. Tavaliselt harrastavad sellist žesti mehed, kuid julgemad naisedki libistavad oma käe kallima tagataskusse.
Partner hoiab kinni su pihast, mitte käest
Käest kinni hoidmisel ei puutu teie kehad kokku, kuid jalutades kaaslast piha ümbert kallistades võite end teineteise vastu suruda. Veelgi tähendusrikkam on asend, kus partneril hoitakse ümbert kinni sõrmseongus kätega. Nii on kallike võimalikult lähedal. Partner annab märku, et ta ei taha sind lahti lasta ning kaitseb sind kõige kurja eest.
Te kallistate soojalt ja sageli
Paarike, keda võib näha sagedasti kallistamas, naudib tavaliselt head ja rahuldust pakkuvat seksi. Kui partneri käed lipsavad su mantli või riiete alla, et kindlustada veelgi lähedasem kontakt, on teie suhe iseäranis heas seisus. Kehvas seksisuhtes kaovad kallistused tavaliselt esimesena. Kui soovite suhet päästa, pugege teineteisele kaissu. Kallistamisel vallanduv oksü­tot­siin on hormoon, mis tekitab lähedustunnet ja seksiisu.
Suhe on hääbumas, kui...
Partneri varbad on suunatud sinust eemale
Labajalgade asend on oivaline viide suhte tulevikule. Kui seisad partneriga koos, kuid tema varbad piiluvad eemale, loodab ta võimalikult kähku sinu juurest vehkat teha.
Seisate teineteisest lahus
Mida kaugemal te avalikkuse ees teineteisest seisate, seda jahedamad on teie suhted ka suletud ukse taga. Kui partner pole sinuga rahul, hoiab ta ülakeha jäigalt sinust eemal.
Ta kallistab sind kõrgelt või kaela ümbert
Mida võimukam on partner, seda kõrgemalt ta sind kallistab: paneb käe su õlgade või kaela ümber. Tõsi, vahel võib käsi õlgade ümber viidata ka soovile kallimat kaitsta.
Te kõnnite eri tempos
Kui üks partner marsib otse edasi, kuid teine viivitab, et lillekesi nuusutada, võib suhe olla problemaatiline. Kiire ja aeglase elutempoga inimesed lihtsalt ei sobi kuigi hästi kokku. Hulga lihtsam on elu paaridel, kes sammuvad ühes rütmis. Nemad lähevad ka ülekantud tähenduses ühes suunas ning hoiavad ühtlast tempot.
Oled veendunud, et partner ei peta sind iialgi
Mida paremini me enda arvates partnerit tunneme, seda kehvemini oskame petmise märke lugeda. Selles on süüdi liigne enesekindlus.
Eriti valvas tasub olla siis, kui kallim sügab kõrva, väldib silmsidet või ei puuduta sind. Kõrvasügaja ei taha end valetamas kuulda. Teisele otsa vaadates on väga raske valetada. Ja peaaegu võimatu on see vestluskaaslast puudutades.


Sunday, September 25, 2011

Läbi tule ja vee..

"Someone once told me 
that you have to choose 
what you win or lose, 
you can't have everything. 
Don't you take chances- 
you might feel the pain, 
don't you love in vain, 
cause love won't set you free.." (L. Lewis "Happy")


Ega te juhuslikult pole kokku puutunud juhtumiga "ma ei jäta sind kunagi" teemaga, mis paraku kipub lõppema esimeste raskuste saabudes...
Mida teie teeksite oma kallima nimel? Läheksite läbi tule ja vee?
"See I never thought that I could walk through fire.
I never thought that I could take the burn.
I never had the strength to take it higher,
Until I reached the point of no return."
(J. Bieber "Never say never")


Lubades minna läbi tule peaksime ju olema arvestanud, et sellega kaasneb põletus. Võime ju lausa surnuks põleda, aga ega me siis ju sellepärast ei jookse tulest välja, kui on vaja jõuda teisele poole oma armastatu juurde? Jõuame sinna või ei jõua, aga vähemalt andsime endist kõik.

"I never thought I could feel this power.
I never thought that I could feel this free.
I'm strong enough to climb the highest tower.
And I'm fast enough to run across the sea. "
(J. Bieber "Never say never")

Lubasime ju minna ka läbi vee? Vees ootavad meid aga haid, torm ja äike, võime sattuda ka orkaani kätte, kuid kas see mõjutab meid? Ei mõjuta. Võime ju ka lausa uppuda, kui te just ei plaaninud vannisolevast veest läbi käia või poriloigust, kuid peaksite siiski meeles pidama, et ka seal võib esineda ohte. Vannis võite libiseda ja kas mäletate seda juhtumit, kus lapsega naine pidi äärepealt "poriloiku" ära uppuma?


"Nii palju on vett, et otsa ei näe
ja ujudes lõppeks mul jaks. 

Kui ujuksid vastu ja annaksid käe,
koos põhja vajuks me kaks.."
(Ruja "Teisel pool vett")

Ükskõik, kas saame haiget, murdume, kui meil saab osta jaks, peaksime siiski kinni hoidam. Kinni hoidma oma armastusest, mille nimel lubasime minna läbi tulest ja veest. See valu kõik on armastuse nimel ja kes meist ei tahaks armastada ja olla armastatud? Küsige endalt, kas olete selle inimese pärast selleks kõigeks ja veel enamakski valmis? Kui olete, siis hoidake kinni! Kinnitage turvavöö ja asuge teele ning te ei kahetse! Kui te ei leia siiski, mida otsite, ei saavuta, mida soovisite, siis teadke, et olete võitnud uskumatu koguse kogemusi ja, nagu teate, läheb neid edasises elus suurel hulgal vaja- neist pole kunagi küll.

"So what if it hurts me?
So what it I break down?
So what if this world just throws me off the edge,
My feet run out of ground
I gotta find my place
I wanna hear my sound
Dont care about all the pain in front of me.."
(L. Lewis "Happy")

Ärge andke alla, kui teil tuleb ette raskusi, sest ainult nii te võite jõuda tippu! 

Raha.Stress.Söök.Kaal.

Just nii see on...
Mul on stress! Mul on stress, kuna mu palk on liiga väike, et ära elada, kuskilt aga ei leia ka mingit abi. Kooli pooleli jätta tõesti ei soovi, see pole ju veel alanudki ja mul on nii palju aastaid juba vahele jäänud..
Mul on stress!
Ja palun, kallid sõbrad ja tuttavad, kui te näete mind kuskil külapeal sööki kugistamas, siis vabandust, aga ma ei suuda end stressiga tagasi hoida, seda enam, et ei saa endale ise seda lubada..
Mu mõtteis on ainult söök, raha, söök ja raha. Ma tahan süüa pidevalt ja seetõttu kipun poes liialdama, ostma liiga palju kraami, mida ma ei tohiks osta.
Olen sõbrannadega rääkind, et selline stressi väljendumine on väga jama, kuna kaal tõuseb. Mul õnneks eda muret pole- minu rahakott ei võimalda niisuure söögikoguse ostmist, kui minu hing ihkaks. See aga tähendab seda, et minu stress suureneb ja söögiisu ka.
See on surnud ring, kuni ma ükskord saan kuskilt palgale lisa.. seniks käin õgin teiste nähes ja olen ebaviisakas.
Tõesti suured vabandused, aga maailmas ei ole nii palju süüa, kui mina ära sööksin praegu! Ja muidu ma ei söö magusat, aga stressiga kugistaks nii mis hirmus kohe..

(tahtsin siia lisada ka ühe video, loo, mille nimi on "Man World", esitajat ei mäleta, kuid YouTube'is seda kahjuks pole, nii et, kui ma saan ükspäev aega, siis kirjutan sõnad blogisse, sest need on kuradima head sõnad.)

Sulle! ja mulle ka natuke

Kõhn. Kõhn. Kõhn. Kõhn. Kõhn. Kõhn. Kõhn. Kõhn. Kõhn. Kõhn. Kõhn. Kõhn. Kõhn. Kõhn. Kõhn. Kõhn.
Kohv. Kohv. Kohv. Kohv. Kohv. Kohv. Kohv. Kohv. Kohv. Kohv. Kohv. Kohv. Kohv. Kohv. Kohv. Kohv. Kohv.
Kehv. Kehv. Kehv. Kehv. Kehv. Kehv. Kehv. Kehv. Kehv. Kehv. Kehv. Kehv. Kehv. Kehv. Kehv. Kehv. Kehv.
Kõhn. Kohv. Kehv.






(Mehed on ikka nii eided!)

Sunday, September 11, 2011

Juhuse hooleks...

Mul pole siia muud kirjutada kui üks link, mis leidsin juhuslikult paar päeva tagasi. Hakkasin seda lugema.. see köidab mind.
Kliki siin:)

Friday, September 2, 2011

Apples of Paradise: My First Love

Ma ei mõtleks oma kunagisest suurest armastusest enam kordagi, kui ma teda unes ei näeks. Miks on see nii, et kui oleme juba pea kaks aastat lahus olnud, hakkan teda unes nägema? Ja kusjuures igal korral näitab ta end unes sellisena, nagu mina teda nägin ja ütleb, et armastab mind siiani(tookord ei öelnud ta seda kordagi kusjuures). Mina olen alati alguses skeptiline, kuid lõpuks saan ikkagi aru, et ta mõtleb seda tõsiselt ja ka mina tahan temaga olla. Viimases unenäos selgus, nagu oleks tema ema meid lahku ajanud.
Mul on uus armastus, kuid ei saa väita, et ma ei mõtleks esimesest, kuna näen teda nii tihti unes. Mingi osa minust tahaks minna tema juurde ja vaadata talle otsa- kas tõesti armastab ta mind veel ja kas vaatab endiselt mulle nii otsa, nagu näen seda unes? Kas ta tahaks jätta oma naise ja tulla minuga? Kas tahaks teha tõeks minu kunagised unistused?
Ehk ma langeksingi nende unede õnge, kui need oleksid ka reaalsuses nii. Ma näen teda nii selgelt. Tema silmad... Pruunid silmad on mind alati võlunud, kuid rohelised on kui mürk, mis peidavad teiste silmade ilu ja imavad selle endisse (selgituseks: esimesel armastusel on pruunid, praegusel rohelised silmad). See tähendab, et mis ka ei juhtuks ja kui kena noormees ka poleks oma pruunide silmadega olen siiski koos rohelistega, kuna ei suuda end nende nõidusest vabastada ja ega ma seda taha ka.
Peaksin ehk mainima ka, et igal korral, kui näen unes enda esimest armastust, on see suurem, kui oli siis, aga kui näen unes praegust kallimat, keda armastan üle kõige (veel rohkem, kui tookord esimest), siis... ta jätab mu... igal korral on ta lahkunud või... tõrjub mind, sest suhtleb oma eksiga.
Unenäod on ühed veidrad asjad. Just väga kindlust need minu kaugsuhtesse ei lisa, kuid ma tean, et need on siiski vaid unenäod ja võib-olla on esimese armastuse unes nägemisega tegemist võrdlusega, mis näitab, et praegune suhe on just nii tugev või tugevam ja praeguse armastuse unes nägemisega tegemist hirmuga, et ta võib lahkuda või et armastab siiski oma eksi.
Soovin oma esimesele armastusele siiski kõike kõige paremat, sest minu hing jäi rahu kui sain aru, et ta on uuega õnnelik. Olen temast üle saanud ja vahest on isegi hea teda unes näha, sest päriselt me just väga ei trehva enam ja vahel ka hea mõelda, kui head ajad meil olid. Nüüd on paremad ajad ja ma ei läheks tema juurde tagasi.
Tekst ehk veidi segane, kuid ega ma polegi just kõige parem sõnaseadja.