Monday, February 18, 2013

Minu esimene sokk

Mul on nii kahju, et ma ei saa sellest siia pilti lisada.
Tundsin, et ma pole oma tegemistest just eriti palju pajatanud, kuid viimasel ajal on mul taas tekkinud tahtmine seda teha.
Niisiis..

Võtsin oma oliivirohelise lõnga ja 5 varrast. Alustasin 48 silmuse loomisega ning jätkasin 32 rea 2/2 soonikuga. Kui ma varem pidasin seda soki kõige raskemaks osaks (tüütu tegevus on kududa kord ühtpidi, kord teistpidi ja nii tervelt 768 korda), siis nüüd ma arvan, et see on isegi kergelt lõbus.
Kui soonik valmis sai, kudusin 5 rida parempidiselt, misjärel alustasin kannaosa tegemist. Ma usun, et ma tegin selle valesti, kuid ma vähemalt tegin selle ära.
Kooli ajal ma nii kaugele ei jõudnud. Tollal võttis mul ainuüksi sooniku kudumine terve veerandijagu aega. See oli minujaoks ikka kohutavalt tüütu tegevus.

Oletame nüüd, et kannaosa sai tehtud. Jätkan 40 rea parempidistega.
....ja nüüd ootab ees lõpetamine...
Ristin selle kõige õudsemaks osaks.. Mulle nimelt ei meeldi kitsad kohad ja kui ma pean olema seal viie varda vahel, mis iga reaga aina lähemale tulevad, on see päris ebameldiv tunne.
Aga valmis ta saigi!
Nüüd teen teist.
Olen enda üle väga uhke, et selle lõpuks tehtu sain.

XO, Yv.

Sunday, February 10, 2013

Happy little girl

Ühel peol kohtasin ühte noormeest. Mul polnud temaga mingeid tõsiseid plaane.. kuni järgmise õhtuni. Ta hoidis mind. Ta kallistas mind. Ta suudles mind.
Ta pühendas mulle oma oleviku ning andis loa tulevikku.
Nüüd ta kallistab mind. Ta hoiab mind.
Me sattusime kokku siis, kui meil mõlemil oli raske. Nüüd saame koos raskustest üle. Ta on mulle meeletult kallis. Ma ei laseks teda oma embusest lahti, kui poleks meie ümber reaalsust, mis sunniks lahkuma ja tööle minema.
Me oleme koos ja oleme õnnelikud.
Muidugi ma vahepeal mõtlen sellele, kui uskumatu see on, et keegi mind.. MIND... Armastada suudab.. nii nagu seda tema teeb. Aga see ongi reaalne. See ongi nii.
Ma armastan seda, kuidas ta minu naljade üle naerab ja ise samalaadseid nalju teeb. Ma jumaldan tema intelligentsust ja tema sõprusringkonda. He's the one I want.

Ühesõnaga.. ma jumaldan teda.

XO.. Yv.

Minu kallile sõbrannale.


I wouldn't really say that she's my best friend but I really do mean that all said on the picture.
I love her, I care about her and I think about her almost every day.


This is to my K.. My K.S (endine K.A.)