Nõgesesupp munaga
Koostis:
500 g nõgeselehti
300 g kartulit
puljongit
1 sl hakitud maitserohelist
80 g õli
maitse järgi soola
Serveerimiseks:
4 keedetud muna
150 g hapukoort
Valmistamine:
Kupata nõgesed.
Keeda puljongis kartulid, lisa hakitud maitseroheline, nõgeselehed, õli ja sool.
Lauale andmisel lisa igasse taldrikusse pool muna ja hapukoort.
Mina isiklikult armastan muna eraldi taldrikul kahvliga pudrustada ja siis supi sisse lisada. Ülimaitsev. Pole ise kunagi veel seda suppi teinud, kuid isu selle järele on nii suur juba, et korjasin nõgeseid ja proovin retsepti järele.
õli ma ei pannud, küll aga pangaasiuse fileed. Räim või kilu oleksid siiski paremini sobinud, ka ngeseid oli mul vähevõitu, aga supp oli siiski meeldiva nõgese maitsega ja mulle endiselt kohutavalt meeldib.
Head proovimist!
No comments:
Post a Comment