Friday, June 26, 2015

Üks armas kiri

Mu õele tuli siis järgnev kiri:

"Tead... Olen viimased kaks ööd järjest Sinu õde unes näinud. Paar tundi tagasi ärkasin jälle ühe jubeda unenäo peale üles... Kus ta püüdis üle mingi oja või jõe saada, sest keegi ajas taga ja mina teiselpool ei saanud midagi teha... See selleks...
Igatahes püüdsin ma teda facebookis leida, et talle endale kirjutada, kuid see ei õnnestunud. Nagu sa ilmselt tead siis meie sõprussuhe ei olnud just ilusa lõpuga... 
Võibolla on ta mind üldse blokeerinud. Istun siin siis nyyd juba mitmendat tundi mõeldes kõige peale mis oli ja oleks võinud olla ja süda ei anna kuidagi rahu... Seepärast ka Sulle kirjutan, palvega see kiri Railile edastada...
Pea kolm aastat pole me omavahel sõnagi rääkinud, kuigi kunagi olime nii lähedased. Kurvaks teeb, kuidas inimesed kaotavad erilisi inimesi oma uhkuse ja isekuse tõttu. Ei, ma ei räägi Sinust, vaid endast. 
Olin sellel ajal väga noor ja rumal ning ei suutnud endale neid asju tunnistada. Aga Sul oli õigus, ma olin kohutav manipulaator. Ma olin kohutavalt isekas ja rumal. Ma ei suutnud leppida sellega, kui erinev Sa oled. 
Tahtsin Sind muuta, tahtsin et sa teeksid kõike nii nagu mina näen, et neid tegema peaks. Ma olin tormakas. Ühtegi neist asjust ei suutnud ma tunnistada ega ilmselt ka.mõistnud. 
 Süüdistasin Sind. Mäletan eriti selgelt olukorda, kus soovisid paar päeva lihtsalt omaette olla. Vaikida ja mõelda, kui eluterve otsus! Tol ajal mõtlesin hoopis, et vastik tõbras tahab mulle lihtsalt närvidele käia.
 Uskumatu lihtsalt, kui isekas ma olin. Ma ei vabanda enam, olen Sinu ees juba vabandanud. Tahtsin Selle lihtsalt südamelt ära saada, et Sa teaks, et Sul oli õigus. Ja, et mul on kahju nende halbade sõnade ja soovide pärast mis sinu pihta saatsin.   
Aga siiras siiras rõõm oli mul nüüd aastaid hiljem lugeda sinu blogist (ma isegi ei tea kas sa sinna enam kirjutad, kuid sa peaksid, su kirjatükkides on alati olnud mingi veider särts mis kutsub lugema! Isegi tavapärases mis täna tegin postituses!) et Sul on kõik hästi.
Sul on pisike poeg?! ja Sa oled armastatud. Suurim õnn mis võib ühele inimesele osaks saada. Mul on nii hea meel, et kõige kiuste on sul hästi läinud.
Ma ei kirjutanud seda kirja arvates, et peale seda miskit meie vahel muutub.    
Kirjutasin selle, et sa teaks, et Sul oli õigus. Et sa teaks, et mina ei pea mingit viha. Et sa teaks, et ma olen su pärast õnnelik. Et sa teaks, et sa oled õnnelik inimene!
 Et Sind ka tänada, sest tollel ajal suutsid sa mind julgustada suuri samme astuma, mis mind tagantjärgi on väga rõõmsaks teinud, kõik tõnu sulle.
Et mu süda rahu saaks, sest vahel, vahel võivad ütlemata sõnad haiget teha rohkem kui öeldud ja vahel kohe ütlemata jättes võivadgi nad ütlemata jääda.
Jah ka seepärast, et ehk kunagi sa suudad mulle ka andestada ja ehk isegi lubad mul Sulle mõnes armsas kohvikus rohelise tee välja teha. Kuid ma ei oota midagi, tahtsin vaid südamelt ära saada. A."


Ma vabandan, A, kui Sulle ei valmista rõõmu seda kirja siin näha, kuid ma pidin..
Tahtsin Sulle vastata.

Ma tänan ilusate sõnade eest ja ma tõesti olen õnnelik. Ehk ühel päeval joome ka selle tee ära, kuid seni soovin ainult, et Sul hästi läheks. Loodan, et Sa leiad elus oma koha ja oled ka õnnelik. 

Ps! Mul on tütar. (Ilmselt olen blogis jätnud segadusse ajava mulje). 








Viimased uudised

Pole blogi ammu külastanud, alati pole kas aega või on teemad juba meelest läinud, millest kirjutada olen tahtnud. Tänane saab siis selle võrra pikem olema.

Alustuseks: Minu armsal beebil on nüüd juba 4 hammast, millest esimesed 2, alumised, tulid 18.03 ning viimased, ülemised tulid 24.06.

Erilisi, märkimisväärseid muutusi polegi rohkem toimunud. Korteris oleme teinud suured muutused, meil on nüüd voodi, uus diivan, köögis laud toolidega. Noh ja minu suur ja uhke riidekapp. Samuti sai ka elutuppa diivani ja tv-laud muretsetud. Ja kes ei tea, siis laps magab meil eraldi toas.
Köögi sein hetkel
Plaanime veel ka köögiseina kaunistada, kuna see näeb hetkel jube välja. Päris tapeeti ei hakka me kuskil vahetama, aga jubedamad kohad katame seinakleebisega või millegi taolisega (pildiga igaljuhul), ka elutoas vahetaks praegused "kaunistused" välja.
Elutoa sein











Elutoa sein



Lisaks on ka mõlemas toas uus vaip maas, mille üle olen veel eriti uhke. Muidugi pean ma nüüd iga päev tolmuimejaga põrandaid ja diivanit puhastama, aga see on ka rohkem mu enda pandud kohustus, kuna mina ei kannata ju neid karvarulle välja. Mu elukaaslast need niiväga ei häirigi või ta lihtsalt ei näita seda välja. Nende rullide pärast sai ka Furminator ostetud, mis iseenesest töötab küll hästi, kuid keeruline on kasse ülekere kammida, eriti veel Aivat, kuna ta pole sellega üldse rahul.

Kas mul on veel uudiseid?

Noh.. hetkel hakkasin jälle küünetehnikaga tegelema, kuna suvel tahaks ikka, et varbad ja sõrmed head välja näeks. Varbad eriti, kuna tahaks ju kanda lahtisi kingi või paljajalu käia.
Tegelikult tahaks augustis veel minna kursustele, et ennast sel alal edasi arendada, aga kas minna ka pediküüri õppima? Ma ei tea, kas praegu, aga kui ma avangi mingihetk oma salongi, siis õpiks ikka pediküüri ka ära.. ja depileerimise..
Sügisel plaanin tegelikult veel ühele salongiteemast väljajäävale kursusele minna, kuid see oleneb ilmselt kõik sellest, palju see maksab. Täpselt ei ütle, mis kursusega tegemist on veel, kuid võid anda vihje, et lähen vaatan, kas saan teostada ühe ammuse unistuse.

Tulevikuplaanid?

Hmm.. Loodan, et peame veel ühe aasta vastu, kuni ma kooli ära lõpetan (lapse mõttes), siis läheks 2016 sügisel tööle. Esialgu vast sekretäriks, aga võib-olla ka oma salongi? Tahaks küll oma salongi, aga ma pole kindel, et neid siia juurde vaja on. Mees arvab, et on.

Teate.. aga ma vist hetkel ei kirjutagi midagi juurde. Ei meenu midagi, mis kedagi huvitada veel võiks, aga kui on midagi, mis välja jäi, ja mis huvitab, siis andke julgesti teada. Seniks edu kõigile!