Monday, March 19, 2012

Yvonniseerumine: The Past 5!

Nonii, tüdrukud (ja poisid), uus osa on väljas. Vabandan, kui on kirjavigu. Ootan kommentaare SIIA! Mina isiklikult ei jõua juba järgmist osa ära oodata.. Andke teada, mis teie minu kirjutisest arvate. Kas on huvitav lugeda ja mis teile kõige rohkem meeldis või mis teisiti võiks olla. Aitäh!
(Kuigi ma nüüd ise tagantjärgi muudaksin loos päris palju, ei hakka ma seda tegema ja edastan teile selle algse versiooni)

Kena lugemist!

http://yvonnization.blogspot.com/2012/03/past-5-morning-after-sex.html

Sunday, March 18, 2012

Ka sina oled võitja!

Mul on hetkel kohutavalt raske aeg.. olen alla andmas.. elu mõtet kaotamas.. ei tea, mispärast ja kuidas edasi võidelda. Mul pole aimugi, mis suunas liikuda ja mis selleks teha, et üldse liikuma saada. Tundub, nagu kõik õlekõrred oleks otsa saanud, juhtlõngad lõppenud. Ma tean vaid, et see ei saa olla lõpp! Ma pole inimene, kes elule käega lööks, aga kas ja kuidas ma leian jõudu, et hakkama saada?
Sattusin eile vestlema ühe noormehega, kellega olin ühel nädalavahetusel koos aega veetnud ja tantsinud. Ja ta kirjutas mulle siis nii:

D: "Mul on näiteks hea meel, et sa oled olemas. Tore, et sa võitjaks said"
Y:  "võitjaks?"
D: "http://static.flickr.com/12/15832790_ccb04317f9_m.jpg 
Võitjaks "


Kas te kujutate ette, kuidas mu tuju kohe muutus? See oli miski, mida mul oli vaja.. see miski, see pilt, see arusaam, mis see pilt mulle andis oli just see, mis mul vaja oli, mis mulle jõudu andis. Nüüd olen kindel- ma saan hakkama. See võib ehk väga tobe tunduda, kuid.. ma mõistsin, et.. Mis on spermatosoid? Mitte keegi! See ei lähe kellegile korda. Aga ma olin juba siis tegija! (Jah, ma naeran ise ka hetkel selle üle..) Miks ma peaks nüüd, kui ma olen inimene, kes läheb korda nii meeletult paljudele, kehvem olema? Ma peaksin nüüd just veel parem tegija olema.
Seega, pea meeles, et ka sina olen olnud kunagi selline, nagu sealt pildilt näed (või ehk ongi see pilt just sinust?)- mitte keegi! Aga kes oled sa nüüd? Sa oled inimene, õpilane, alluv, ülem, kellegi õde/vend, laps, (tulevane) isa/ema, sõber, kallim... vms.. Sa oled keegi!!! Pea seda meeles! Sa oled sündinud võitja!!! 
Got the point?

Wednesday, March 14, 2012

Yvonniseerumine: The Past 4

Niih.. seekord ma tean, et see on väga algeline, aga ma ei viitsinud seda tagantjärgi täiendama ka hakata.. kena lugemist ja PS! ootan endiselt kommentaare!

http://yvonnization.blogspot.com/2012/03/past-4-you-have-to-decide.html